iOS developer

Ukončen Zveřejněno před 7 lety K zaplacení v momentě doručení
Ukončen K zaplacení v momentě doručení

,, Don't work anywhere, work at Anywhere! "

Dveře jsou u nás otevřené pro IT nadšence z celého světa!

Chceš-li se stát součástí mladého týmu, který pracuje na špičkových appkách, které určitě znáš, např: Můj McDonald’s, Sazka, zimní i letní Olympijské hry, Rohlí[login to view URL], Ultimate Body IQ, T-Mobilenebo TESCO Potraviny online a Club card (aktuálně již v 7 zemích světa), neváhej a ozvi se nám!

Šikovného iOS vývojáře, nadšence do Apple produktů, znalého Objective C a Swift přivítáme s náručí plnou zvučných projektů, zkušeností seniorních kolegů a trpělivosti. Žádný učený z nebe nespadl, a sami dobře víme že nejdůležitější je praxe! Tak pojď vyrůst k nám a s námi!

Jako správní IT leadeři jdeme vždy s dobou a nejlépe ještě před ní! Vývoj appek pro Apple Watch či iBeacon už tedy samozřejmě máme pod palcem. Milujeme nové technologie, a co ty?

Ačkoliv jsme samá práce, umíme se i naplno bavit - BBQ párty na naší zahradě, akce v nedalekém JAMM clubu se záminkou i bez, segway výlety a mnohé další srandy! Ničemu se nebráníme.

Jestli se rozhodneš pracovat u nás, kromě odpovídajícího platu Tě čeká pravidelný přísun vitamínů ve formě ovocné snídaně, LETNÍ osvěžení - melouny,zmrzliny aj, ZIMNÍ potěšení - bábovky,koláče a jiné dobroty.

Určitě tě u nás NEčekají korporátní procesy, dress code, striktní komunikace apod...

Objective C Swift

Identifikační číslo projektu: #11591853

O projektu

7 nabídek Projekt na dálku Aktivní před 7 lety

7 Freelnceři na tento projekt zveřejňují nabídky v průměru €2493

kptech

Hi , I am having 12 years of experience in iPhone, Objective-C, Swift, Cocoa, iOS, Android. I had been working for 4 years with Apple in Cupertino as contractor. Please have a look at my profile. Regards, KP Další

€2500 EUR za 30 dní
(35 Recenzí)
7.2
technorizen

Ahoj,  I m na plný úvazek k dispozici na práci, Mám 5 let zažil na mobilní aplikace (Android a iPhone) a App admimn s vývojem webových služeb, kde administrátor může spravovat aplikace z backendu. Vyvinul jsem ta Další

€1800 EUR za 27 dní
(4 Recenzí)
5.2
Julian29

Hello, I have gone through the post and i am curious to join young leaders team. I got extensive experienced in designing and development and based on your request i will make the eye catching app for you and availa Další

€2000 EUR za 30 dní
(0 Recenzí)
0.0