Write some software

Ukončen Zveřejněno před 5 lety K zaplacení v momentě doručení
Ukončen K zaplacení v momentě doručení

I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using .NET. Getting .net MVC module development for dnn. Will fully guide. Looking for long term partnership. Work from home.

.NET Softwarová architektura Pracovní plocha Windows

Identifikační číslo projektu: #16757117

O projektu

7 nabídek Projekt na dálku Aktivní před 5 lety

7 Freelnceři na tento projekt zveřejňují nabídky v průměru ₹7361

esolpro

Hi Good Day I am DNN specialist and working with dnn from last 6+ years . Have extensive experience and knowledge of DNN module development and customization. I can help you sorting this . The bid is made as pe Další

₹13888 INR za 15 dní
(28 Recenzí)
6.2
parekhvivek

Hello there I have read your job description and I am interested to work with you. I am expertise in .NET and MVC. I have developed many software So I am confident that I can exceed your expectations. Thank you.

₹7777 INR za 3 dní
(4 Recenzí)
2.6
puneetcpti

I am a software developer working in auckland, new zealand. I am working in .net technology. Tell me the topic in which you want project. Relevant Skills and Experience I have various skillsets like Asp.net mvc c# w Další

₹7777 INR za 3 dní
(0 Recenzí)
0.0
vmjadhav25

Hello, I am having more than 10 years of experience in Windows Applications development using .Net and SQL. Being worked with almost every domain, I think I can help you in this regard.

₹7222 INR za 10 dní
(0 Recenzí)
0.0