Find Jobs
Hire Freelancers

Sprites for a game like Mega Jump - 2D Graphics

₹1500-12500 INR

Dokončeno
Zveřejněno přibližně před 8 roky

₹1500-12500 INR

Zaplaceno při doručení
I want a designer to create 2d graphics for a game like Mega Jump. Game's theme is based on a story of little ghost. I need 3-4 vertical worlds' backgrounds as well as objects which are used to create that worlds. I also need to design sprites of player's avatars (Ghost's Characters) and Enemies. Plus some UI element's designs like background of Start Menu, Buttons' Icons, etc.. I can give you rough pencil drawings and ideas of these graphics that I want. But I need solid 2D PNG Sprites as output from designer. And all graphics' rights should remain mine. I will also need graphics for Special Powers, Coins/Stars, Repo Points, etc.
IČ projektu: 9971081

O projektu

8 nabídky
Vzdálený projekt
Aktivní před 8 roky

Chcete si vydělat nějaké peníze?

Výhody podávání nabídek na Freelancer

Stanovte si rozpočet a časový rámec
Získejte za svou práci zaplaceno
Načrtněte svůj návrh
Registrace a podávání nabídek je zdarma
Uděleno:
Avatar uživatele
Respected Sir, I am a freelance 2D/3D artist, animator & graphic designer, Based in India. I have read your project detail. I am a good Character Designer & Graphic Designer. I have great experience in 2D, 3D Animation & graphic Design art. I would love to work with you as a concept 2D artist & animator. I am experienced in character design, character modelling props modelling, texturing & animation (2D & 3D). You can see my portfolio on Photoshop Work [login to view URL] Game work [login to view URL] [login to view URL] [login to view URL] [login to view URL] [login to view URL] [login to view URL] Game Test animation [login to view URL] I am experienced in flash, photoshop, maya & max. I have just finished two 2d game’s animation & all Graphics. Currently working as 2D artist for four 2D games & 3D artist for two 3D games. Thanks & Regards Sagar Mondal.
₹10 000 INR v 15 dnech
4,5 (21 recenze)
4,9
4,9
8 freelanceři nabízejí v průměru ₹10 504 INR za tuto práci
Avatar uživatele
Client: Enrico " He delivered what I wanted on the first try . Good project " 3D Rendering 3D Modelling ---------------------------------------------------------------------------- Hi, It has less than a month I use my profile in freelancer.com . Work more than five years with web development , desktop , mobile and games in different languages ​​and platforms . I have over 3 years of experience in design. 2D design , illustration and 3D production , whether for modeling, animation and rendering. It would be an honor to work on your project and have the chance to be judged by my service . I will surely do my best. Thanks
₹11 111 INR v 5 dnech
4,9 (24 recenze)
5,5
5,5

O klientovi

Pochází z INDIA
PALANPUR, BANASKANTHA, India
5,0
2
Ověřená platební metoda
Členem od lis 14, 2014

Ověření klienta

Díky! Poslali jsme vám e-mailem odkaz pro získání kreditu zdarma.
Při odesílání e-mailu se něco pokazilo. Zkuste to prosím znovu.
Registrovaných uživatelů Zveřejněných projektů
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Načítání náhledu
Bylo uděleno povolení ke geolokaci.
Vaše doba přihlášení vypršela a byli jste odhlášeni. Přihlaste se znovu.