Find Jobs
Hire Freelancers

Beautify my Website

RM99-825 MYR

Dokončeno
Zveřejněno před více než 8 roky

RM99-825 MYR

Zaplaceno při doručení
I have a website which was originally made of a template. After two programmers worked on it, it is still far from what I could publish. I need help to fix the styling issues. The content is final and not overwhelming. The structure is simple. I need someone who has a good taste and proficient at webdesign.
IČ projektu: 9522316

O projektu

5 nabídky
Vzdálený projekt
Aktivní před 8 roky

Chcete si vydělat nějaké peníze?

Výhody podávání nabídek na Freelancer

Stanovte si rozpočet a časový rámec
Získejte za svou práci zaplaceno
Načrtněte svůj návrh
Registrace a podávání nabídek je zdarma
Uděleno:
Avatar uživatele
Hello Sir, I love coding and always I hungry to make a unique Website Design. Today your job opportunities are catching my attention and I am very interested to get this job because My education and training make me an ideal candidate for this position. In this case I want to to serve you better solution for your project (IF YOU GIVE ME AN OPPRTUNITIY). I have 4 years experience in PSD website template designing, PSD to HTML conversion, PSD to Wordpress conversion. I am expert in HTML5, CSS3, Java Script, Jqury, Photo shop, Flash, 3D, Responsive Design, Twitter bootstrap, PHP, SQL. Please Visit some of my Developed Websites as bellow, 1. [login to view URL] 2. [login to view URL] 3. [login to view URL] 4. [login to view URL] 5. [login to view URL] 6. [login to view URL] 7. [login to view URL] 8. [login to view URL] 9. [login to view URL] 10. [login to view URL] 11. [login to view URL] Looking forward to discuss about this project again. Yours faithfully, Mahedi hasan
RM388 MYR v 2 dnech
0,0 (0 recenze)
0,0
0,0
5 freelanceři nabízejí v průměru RM460 MYR za tuto práci
Avatar uživatele
Hope you are doing great! I am approaching you in an attempt to initiate a discussion between you and Gropse IT Solutions . I would be interested in discussing the projects with you . Please let me know a convenient time to discuss the same. Gropse IT Solution is a leading development and Digital marketing company. Unique in service offering is a comprehensive suite of solutions for the mobile application industry targeted at any business size. The 30+ person development team has done many projects for various companies around the world on all platforms. Thank you.
RM444 MYR v 3 dnech
0,0 (0 recenze)
0,0
0,0

O klientovi

Pochází z MALAYSIA
Kuala Lumpur, Malaysia
5,0
1
Ověřená platební metoda
Členem od led 31, 2016

Ověření klienta

Díky! Poslali jsme vám e-mailem odkaz pro získání kreditu zdarma.
Při odesílání e-mailu se něco pokazilo. Zkuste to prosím znovu.
Registrovaných uživatelů Zveřejněných projektů
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Načítání náhledu
Bylo uděleno povolení ke geolokaci.
Vaše doba přihlášení vypršela a byli jste odhlášeni. Přihlaste se znovu.